Pentru browsere fara javascript.
Se incarca...


Termeni si conditii

*CONDITIILE DE INCHIRIERE

Serviciile noastre de rent sunt pentru Otopeni, judetul Ilfov si municipiul Bucuresti. Inainte de semnarea contractului de inchiriere clientul trebuie sa-l citeasca si sa se puna de acord cu toate clauzele specificate in contract. Locatorul are dreptul de a refuza prelungirea contractului sau incheierea acestuia. Pentru a inchiria o masina clientul trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani si sa fie posesorul unui permis valabil care are o vechime de minim un an. Soferul sau soferii, dupa caz, vor trebui sa prezinte locatorului un act de identitate. Locatorul va trebui sa faca o serie de copii dupa carnetul de sofer si actul de identitate al fiecaruia dintre soferii mentionati in contractul de inchiriere. Clientii care nu ai implinit varsta de 25 de ani vor fi nevoiti sa lase o garantie dubla a firmei. In pretul inchirierii sunt incluse: Asigurarea RCA, revizia tehnica si intretinerea automobilului, asistenta rutiera la orice ora. Daca pe perioada inchirierii clientul a suferit un accident care s-a soldat cu defectiuni ce nu pot fi remediate pe loc, compania noastra de rent a car va inlocui autovehiculul avariat cu unul asemanator sau dintr-o clasa mai buna. Compania noastra pune la dispozitie mai multe tipuri de asigurare pentru care clientul poate opta in funcie de preferintele acestuia.

 • Asigurarea Standard cu Franciza: Pentru o astfel de asigurare depozitul reprezinta francize si in cazul in care autovehiculul va avea daune la momentul returnarii acestuia, compania de inchirieri masini va putea incasa depozitul. Compania va informa clientul cu privire la eventualele daune iar acesta va fi nevoit sa isi dea acordul scris sau cu prezenta cardului pentru plata daunelor. Pretul reparatiei nu poate fi mai mare decat depozitul oprit la semnarea contractului.
 • Full Insurance: Asigurarea Full Insurance ii va oferi clientului acoperire pentru multe elemente ale automobilului. In aceasta asigurare este inclusa si acoperirea pentru cauciucuri sau roti, geamurile automobilului, accidente care s-au soldat cu daune usoare si vandalism. Aceasta asigurare implica plata unei sume de bani stabilite anterior de firma de inchirieri auto in timp ce depozitul va fi nul. Clientul care alege acest tip de asigurare nu va fi absolvit de orice responsabilitate in cazul unei daune asupra automobilului.
 • Extra Full Insurance: Aceasta asigurare ii va oferi clientului o asigurare totala in cazul unor daune sau in cazul unui furt. Asigurarea Extra Full Insurance nu va oferi acoperire si in cazul in care clientul va pierde cheile masinii, nu o va returna la locul mentonat in contract etc. In acest caz clientul va plati in intregime costurile rezultate.
 • In cazul in care inchiriatorul nu respecta termenii si conditiile din contract si nu are masina asigurata pe timpul inchirierii aceasta va fi nevoita sa plateasca in intregime prejudiciul. De asemenea in cazul in care clientul a luat parte la un accident in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor acesta va raspunde pentru toate avariile pe care le-a provocat asupra aotovehiculului inchiriat. Niciuna dintre asigurarile mentionate mai sus nu va acoperi pierderea, destrugerea sau furtul bunurilor aflate in autovehicul.

La returnare clientul va trebui sa se asigure ca autoturismul are acelasi volum de combustibil ca cel care il avea in momentul in care autoturismul a fost preluat. In cazul in care masina a fost returnata cu mai putin combustibil decat volumul initial clientul va fi nevoit sa achite diferenta catre compania de rent a car Otopeni. In acest caz pretul unui litru de combustibil este de 2.50 EURO, si achitarea sumei se va efectua printr-o tranzactie POS/CASH/OP. Clientul poate alege achitarea in avans a unui plin din partea companiei la preluarea autoturismului. Astfel acesta va putea sa returneze masina fara combustibil si fara a fi nevoit sa plateasca orice cost suplimentar pentru combustibil. Daca alegeti un plin in avans compania va va taxa cu 1.85 EURO la litrul de combustibil. Inchirierea se face numai pe teritoriul Romaniei. Clientul are dreptul de a parasi tara cu masina inchiriata, dar pentru acest lucru acesta va trebui sa sa solicite dreptul de a iesi cu masina din tara si va trebui sa achite o taxa suplimentara pentru acest privilegiu. Taxa respective este determinata in functie de destinatie. Masina trebuie returnata la locul si in momentul stabilit anterior cu compania de rent a car in Bucuresti sau la sediul nostru din aeroportul Otopeni ( depinde de unde a fost ridicata masina ). Pentru a returna masina in alt loc decat cel initial clientul are nevoie de acordul companiei si va fi nevoit sa plateasca taxe suplimentare. Numai clientul care a inchiriat automobilul impreuna cu persoanele mentionate in contract ca soferi aditionali isi rezerva dreptul de a conduce masina. Clientul va trebui sa utilizeze automobilul in conformitate cu indicatiile inchiriatorului si cu instructiunile de folosire ale acestuia. In cazul in care automobilul a fost avariat clientul trebuie sa anunte locatorul imediat ce avaria a fost constatata. Clientul se obliga:

 • Sa obtina adresele si numele partilor care au luat parte la accident;
 • Sa se asigure ca a luat toate masirile pentru pastrarea si protectia automobilului;
 • Sa nu admita ca oricare dintre parti sa scape de consecinte si sa nu ofere sume de bani partilor implicate;
 • Sa incuie autoturismul si sa se asigure ca acesta are frana de mana trasa ca nu a lasat acesta nu are luminile aprinse cand nu este pornit.

Clientul se oblige sa predea politiei un proces verbal sau un proces de constatare amiabila pentru orice accident care s-a soldat cu daune asupra autoturismului. In cazul in care aceste conditii nu vor fi respectate acesta va fi urmarit penal. Tariful de inchiriere este stabilit in EURO si nu include TVA. Contravaloarea poate fi achitata si in Ron, dar facturarea se va face la cursul BNR +0.3 % din ziua curenta. Plata se face in avans in momentul semnarii contractului. Odata cu semnarea contractului clientul se oblige sa achite costurile rezultate din:

 • Cheluielile suplimentare care nu sunt specificate in tariful de inchiriere sa amenzile primite pe parcursul perioadei in care automobilul a fost inchiriat. Plata acestora se face prin carte de credit sau debil.
 • Contravaluarea daunelor rezultate in urma unor accidente care nu sunt acoperite de asigurarea oferita de noi. Valoarea daunelor va fi constatata si evaluata de un service autorizat.
 • Contravaloarea pierderilor in cazul in care clientul a returnat automobilul fara acte si/sau fara chei. Suma de bani respectiva va fi platita printr-o tranzactie POS/CASH/OP.
 • Contravaloarea serviciului de alimentare in cazul in care clientul a returnat masina cu un volum mai mic de carburant decat volumul cu care acesta a fost ridicata.

Pretul de inchiriere este inchiriat in functie de lungimea perioadei de inchiriere. Daca masina de inchiriat este restituita inainte de termen compania de inchirieri masini nu va returna suma platita de client. In cazul in care clientul a intarziat returnarea autovehiculului cu mai putin de o ora acestuia nu i se vor percepe taxe suplimentare. Daca masina nu a fost returnata la termen compania va percepe tariful pe o zi de inchiriere plus o suma suplimentara de 5 EURO pe ora de intarziere pana in momentul predarii automobilului. Nu se va percepe niciun cost pentru carburant in cazul in care clientul a optat pentru plata unui plin in avans. Programul de lucru al companiei este cuprins intre orele 09:00-20:00 in timpul saptamanii si 09:00-13:00 Sambata. Predarea sau primirea autoturismului in afara programului companiei va percepe o taxa de extra hour in valoare de 20 EURO.

*OBLIGATIILE FIRMEI NOASTRE DE INCHIRIERI MASINI

Firma se obliga sa ofere clientului dreptul de folosinta asupra autovehiculului si predarea cheilor si copiilor actelor masinii. Firma trebuie sa ofere atovehiculul catre client intr-o stare de functionare impecabila si in momentul in care partile au stabilit predarea. Predarea se face pe baza unui contract de predare/primire. Compania trebuie sa inlocuiasca autovehiculul cu unul asemanator sau cu unl dintr-o clasa superioara in cazul in care acesta a suferit avarii ce nu pot fi remediate imediat.

*CE OBLIGATII ARE CLIENTUL

Clientul nu are dreptul de a folosi automobilul inchiriat de la firma de rent a car pentru Bucuresti in scopul de taximetrie, scoala de soferi, activitati de paza si protectie, etc. Clientul nu trebuie sa permita conducerea autoturismului de catre alte pesoane decat cele mentionate in contractul de inchiriere. In cazul unei daune asupra autoturismului acesta va trebui sa suporte plata daunelor. Clientul nu va trebui sa subanchirieze sau sa vanda autoturismul primit de la companie. Clientul va trebui sa plateasca toate daunele necesare, produse in urma inchirierii autoturismului, mai ales daca acestea au fost comise in timpul altor infractiuni ce pot aduce dosar penal ( condusul in stare de ebrietate ). El va trebui sa suporte toate consecintele produse din cauza sa, in urma inchirierii autoturismului. Clientul va trebui sa achite fiecare amenda sau penalizare obtinuta in urma incalcarii regulilor de circulatie. Acestea trebuie achitate pana la sfarsitul perioadei de inchiriere, sau la sfarsitul acesteia, impreuna cu agentul de rent. Clientul va trebui sa returneze agentiei de rent, autovehiculul inchiriat, in aceeasi stare ca atunci cand a primit-o si la locul returnarii, stipulat in contractul de rent. Daca autoturismul este furat sau declarat pierdut, atunci clientul este obligat sa anunte agentia de rent si organele de politie.

*ULTIMELE REGULI

Din momentul in care masina este inchiriata, compania Business Rent, este exonarata de raspundere, cu privire la daunele provocate, acestea venind in favoarea persoanei care inchiriaza autovehiculul. Compania Business Rent are dreptul de a recupera orice suma de bani disponibila privind despagubirea. Clientul este obligat sa achite suma respectiva de bani. Contractul este si va supus legilor de pe teritoriul romanesc. Litigiile dintre companie si clientii de rent se vor solutiona pe cale amiabila. Daca aceasta metoda nu va da curs unei solutii, atunci se va recurge la instantele de judecata. Contractul se va semna si se va incheia in doua exemplare. Una va fi pentru clientul care inchiriaza masina, iar celalalt va fi pentru compania de rent. Noi realizam si sistemul de rent a car fara card de credit.