Pentru browsere fara javascript.
Se incarca...

Despre compania Business-Rent

Compania Business Rent pune in fata dumneavoastra sisteme de inchirieri masini ce sunt foarte fiabile pentru piata din Bucuresti. Vrem sa punem clientului nostru informatii clare si precise pentru a inchiria o masina. Nu ne dorim sa il ducem pe alte cai pentru a uita efectiv de ce a venit la noi si anume un simplu serviciu de rent a car. Este foarte complicat, pentru ca atunci cand se inchiriaza o masina clientul se pierde in detalii, incat nu mai stie efectiv de ce a venit la locul respectiv. Firma noastra Business Rent va poate spune clar si concis ca se pun la dispozitie masini de inchiriat pentru Bucuresti si pentru aeroportul de pe Bucuresti-Ploiesti din Otopeni.

rent a car bucuresti

Noi realizam acum si transferuri catre aeroport atat pentru hoteluri cat si pentru grupuri mai mari de 5 persoane. Pachetul de rent a car pentru aeroportul Henri Coanda din Otopeni poate fi apelat si in regim urgent la firma noastra. Aceasta situatie este exemplificata prin situatia urmatoare. Dumneavoastra ati ajuns la aeroport si efectiv ati uitat ca aveti nevoie de o masina pentru a circula. Ne puteti contacta fara nici o problema la orice ora. Noi va vom da un raspuns in 5 minute si va vom comunica, daca masina dorita se afla disponibila in flota noastra. Daca aceasta este libera, noi vom livra masina in maxim doua ore la aeroportul Henri Coanda. Pentru mai multe detalii puteti vizita si pagina: rent a car in Otopeni.

Ca si servicii speciale pe care le realizam pentru dumneavoastra sunt pachetul de rent a car fara garantie si rent a car fara card de credit. Sunt doua sisteme ce ajuta mai mult clientul atat din punct de vedere al bugetului, cat si din punct de vedere al cardului de credit care a ajuns sa patrunda in foarte multe domenii de activitate si sa nu se mai poata face nimic fara el. Business Rent incearca sa simplifice totul, mai ales pentru inchirierile de masini din Bucuresti, unde pare ca totul devine mai complicat pe zi ce trece. Pentru a sti intradevar si celelalte costuri ce apar parcursul unei inchirieri ar fi foarte bine sa urmati si regulamentul de inchirieri

inchirieri masini bucuresti