Pentru browsere fara javascript.

Cateva informatii de baza din domeniul inchirierilor auto

rent a car bucuresti

Cum se inchiriaza o masina ( Pasul 1 )

Vrem sa punem acum in fata dumneavoastra cateva informatii generale din domeniul inchirierilor de masini, astfel incat sa va protejeze de foarte multe nereguli ce pot aparea pe parcursul unei inchirieri. Primul pas ce trebui facut atunci cand doriti sa va inchiriati o masina este sa cititi termenii si conditiile de rent. Nu faceti niciodata rezervarea dinainte. Cititi regulamentul pus la dispozitia dumneavoastra si apoi, daca sunteti siguri ca nu vor aparea deloc probleme puteti sa mergeti si mai departe cu rezervarea. Un alt amanunt este va stabiliti bugetul dinainte de a inchiria un autovehicul.

Inchiriati masina dupa buget si dupa nevoile dumneavoastra ( Pasul 2)

Dupa ce ati stabilit bugetul asigurati-va ca masina inchiriata satisface toate nevoile dumneavoastra. Adica, pentru un simplu serviciu de rent a car in capitala Romaniei, Bucuresti asigurati-va ca masina nu consuma foarte mult si vedeti daca aveti toate conditiile inainte de a intra in trafic. Vara in capitala este foarte cald si atunci va trebui sa aveti nevoie de aer conditionat. Sa nu credeti ca orice masina pusa la dispozitie este obligata sa aiba aceasta optiune! Este mult mai bine daca verificati inainte de ridica autovehiculul. Atunci cand doriti o masina de inchiriat ar fi foarte bine sa va ganditi si la spatiul portbagajului. Trebuie trecuta si prin aceasta etapa, mai ales daca dumneavoastra doriti sa inchiriati masina ca si turist.

Asigurati-va dinainte ca totul este legal ( Pasul 3 )

Observati inainte de toate daca autovehiculul dorit poate fi inchiriat asa cum trebuie. Cereti dinainte contractul si conditiile de inchiriere, pentru a vedea daca totul este exact asa cum trebuie si daca totul este legal. Mai ales atunci cand masina este inchiriata in locuri unde nu se poate sta foarte mult timp ( cum ar fi in aeroport ), va trebui sa aveti totul pregatit dinainte. Chiar daca doriti sa apelati la servicii de rent a car urgente, este foarte bine sa va pregatiti cat de cat din timp, pentru a nu avea surprize neplacute cu privire la costuri. Ultima etapa, este ca atunci cand ajungeti sa ridicati masina, sa stabiliti dinainte un raport constatator, unde sa notati toate daunele.